Αλλαγές Προϊόντων

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν που έχετε αγοράσει έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 14 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας. 
⋅ Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει φορεθεί, δεν έχει πλυθεί, δεν έχει δεχτεί οποιαδήποτε μεταποίηση.
⋅ Μπορεί να γίνει αλλαγή με το ίδιο προϊόν σε νούμερο εφόσον είναι διαθέσιμο ή με οποιοδήποτε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αγορά του προϊόντος. (Tα έξοδα αποστολής της αγοράς σας δεν συμπεριλαμβάνονται).
⋅ Οι επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται δεκτές.
⋅ Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν, δημιουργούμε ένα πιστωτικό κουπόνι με την αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος για να το χρησιμοποιήσετε σε επόμενη αγορά.
⋅ Οι αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο με την προσκόμιση της απόδειξης.
⋅ Τα έξοδα επιστροφής του δέματός σας πραγματοποιούνται δωρεάν από την εταιρία μας.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΓΙΩ – ΕΣΩΡΟΥΧΑ:
⋅ Γίνεται αποστολή του προϊόντος σας σε εμάς με δικά μας έξοδα αποστολής. Μόλις το παραλάβουμε, ελέγχουμε την κατάσταση του και εφόσον βεβαιωθούμε ότι το προϊόν δεν έχει φορεθεί ή αλλοιωθεί, προχωράμε σε αλλαγή.


ΕΛΛΑΔΑ

⋅ Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν για την Ελλάδα, από τη δεύτερη αλλαγή η χρέωση είναι €3.00 (Μπορείς να κάνεις έως 2 αλλαγές από την κάθε αγορά).
⋅ Η χρέωση για αλλαγές μαγιώ και εσώρουχα είναι €3.00.

ΚΥΠΡΟΣ

⋅ Η αλλαγή για Κύπρο έχει χρέωση €8.00.

ΕΥΡΩΠΗ

⋅ Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, το μεταφορικά έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.